Meer resultaten voor workshop tuinontwerp

workshop tuinontwerp
Annaparte Workshop.
Op de tweede avond bespreken we dit met elkaar en geef ik waar nodig adviezen/tips. Deze workshop is als vervolg op de workshop tuinontwerp te volgen maar kan ook losstaand gevolgd worden. De workshop houd ik onder de vlag van Groei Bloei Apeldoorn.
OVERZICHT TUINCURSUSSEN/ WORKSHOPS.
AANMELDEN TUINCURSUS OF WORKSHOP. CURSUSSCHEMA VOOR TUINCURSUS EN WORKSHOPS.: Cursus Beplantingsplan" maken." Aanvang 3 november 2015. 4 dinsdagavonden Locatie Woerden 150, p.p. inschrijven via: Meld je nu aan. Beplanting maakt de tuin echt af, wil je weten welke planten. in jouw tuin passen? In deze cursus laat Geral Overbeek van Overbeek Gardendesign. 4 lessen om stap voor stap te zien wat er komt kijken bij een. Cursus Tuinontwerp" en herinrichting."
Workshops Goldhoorn Gardens.
Informatie is er genoeg, maar hoe pakt u dat aan? Met een tuinontwerp dat volledig op basis van uw wensen gemaakt is, komt u niet meer voor verrassingen te staan. Met een workshop tuinontwerpen gaat uzelf aan de slag onder leiding van een tuinontwerpster.
Rini Verhoeven cursussen workshops: tuinontwerp-beplanting-beplantingsplan.
RiniVerhoeven Cursus Tuinontwerp Riniverhoeven tuinontwerp Gouda. This jQuery slider was created with the free Slider software from DWUser.com. Wat zijn de geheimen van een goede beplanting? Hoe krijg ik een fraaie beplanting, zonder daar veel werk aan te hebben. Hoe zorg ik er voor om het hele jaar iets boeiends in de tuin te hebben? Welke planten lokken vogels en insecten in de tuin? Zomaar wat vragen die mij veel gesteld worden en waar we in deze cursus een oplossing voor gaan vinden. Ik wil verschillende soorten beplantingen laten zien en je laten kennis maken met de mogelijkheden en onmogelijkheden van de bodem en ligging van jouw tuin. Aan het eind van de cursus heb je een goed doordacht plan, met bijbehorende plantenlijst, waarmee je meteen aan de slag kunt gaan in je tuin. Deze cursus sluit aan op de cursus Ontwerp je tuin. Je deze cursus ook volgen als jouw tuin, of een deel daarvan, vraagt om een stevige ingreep in de beplanting. Infomeer naar de mogelijkheden. of bel 06 43 555 498. Workshop Kies een Boom.
De Tuinen van Ter Haar uit Amersfoort voor een mooi tuinontwerp, workshops en snoeicursussen tuin, ontwerp, omgeving Amersfoortcursus, workshops.
19 en 26 maart is er nog plaats voor de cursus Snoeien, in groepsverband bij groothandel Veluweplant of ter plekke in uw eigen tuin. Tuinontwerp en Beplantingsplannen worden momenteel in een nieuw jasje gegoten. Suggestie: geef eens een workshop of cursus cadeau!
Workshop Uw eigen tuin ontwerpen.
Je gaat naar huis met een basisplan voor tuinontwerp en beplanting. Deze workshop is geschikt voor tuinen tot een grootte van ongeveer 300m2. Je kunt met 2 personen deelnemen per tuin. De dagworkshop wordt gegeven door Mariƫtte op een sfeervolle locatie.

Contacteer ons